Celostna rešitev za kvalitetno pitno vodo v Domus Hišah = Kinetic Reactor

Ker se v podjetju Domus hiše zavedamo pomembnosti kvalitete in zdrave pitne vode ter njenega doprinosa na naše življenje ter celoten ekosistem okrog nas, smo se povezali z slovenskima inovatorjema, ki jima je uspelo s Kinetic Reactor-jem narediti revolucijo v svetovnem merilu na področju čiščenja vod. Za čiščenja vode uporabljajo fizikalne procese, ki se dogajajo v naravi na slapu ali na izviru samem.

Ali vam vodni kamen, ki se nalaga na pipe, pomivalna korita, belo tehniko in tuš kabine predstavlja nočno moro?
Ali se zavedate nevarnosti težkih kovin, ki se nahajajo v vodi in z uživanjem obremenjujejo in se nalagajo v vašem telesu?
Ali vam je pomembno, da s pitjem vode dosežete pravilno hidracijo telesa?
Ali se zavedate nevarnosti bakterij in alg na naše telo?
Ali se zavedate nevarnosti agresivnih čistil, ki jih uporabljate za čiščenje vodnega kamna?

Priskrbite si svojega.

V kolikor ste na vsa vprašanja odgovorili z »da« potem nikakor ne smete odlašati z naročilom KINETIC REACTOR-ja, ki ga lahko namestimo kot centralno napravo na vhodu vode v hišo ali pa v obliki mrežice na pipi oziroma tuš ročke.

KR-T

Kinetična tehnologija nam omogoča, da čistimo površinske in podzemne vodne vire, pripeljali pa smo jo tudi v vaš dom na konec oskrbe s pitno vodo kot napravo za obdelavo vode na pipi, s katero preprosto nadomestite obstoječo mrežico.

Učinkovitost KINETIC reaktorja smo potrdili in verificirali v akreditiranih laboratorijih in v tehničnih institutih doma in po svetu. KINETIC reaktor na pipi omejuje nalaganje vodnega kamna, nevtralizira neželene anorganske (npr. težke kovine) in organske (degradacija kompleksnih organskih molekul) snovi v pitni vodi, preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju ter odstranjuje klor iz vode*, ki je sicer potreben za skladnost pitne vode, našemu zdravju, okusu in vonju vode pa je precej manj prijazen.

*Klor iz vode odstranjujemo z vezavo na bakterije in organske snovi

KR-PACK

KR-PACK je centralni sistem obdelave vode, namenjen profesionalni rabi in zahtevnim domačim uporabnikom za oskrbo stavb in bivalnih prostorov ter proizvodnih in storitvenih dejavnosti s kakovostno vodo.

KR-PACK je centraliziran odprt sistem, ki poleg vseh sposobnosti, ki jih ponuja KINETIC reaktor na pipi, omogoča tudi sedimentacijo elementov in delcev v vodi, ki jim z uporabo kinetične tehnologije ob izločanju iz vode določimo drugačno strukturo (aragonitna kristalna struktura kalcijevega karbonata namesto kalcita) ali pa jih nevtraliziramo (težke kovine) oz. jih razgradimo (organski polutanti). KR-PACK ni filtrirna naprava, ki bi zahtevala zamenjave filtrskih vložkov in obsežne vzdrževalne posege. KR-PACK zahteva le redno periodično čiščenje sedimentov v posodi.

Priporočamo pa vam, da zaradi neželenih učinkov, ki jih lahko povzročajo notranje instalacije, pipe in druge izlive vode opremite s KR-T reaktorji za kvalitetno pitno vodo iz pipe.

Kaj lahko pričakujete?

Za pitje vedno primerno vodo iz pipe brez neprijetnih priokusov in vonjav, zmanjšano uporabo kemikalij za čiščenje korit, umivalnikov, grelnikov vode ter možnost uporabe naravnih čistilnih sredstev. KINETIC reaktor navkljub svojemu delovanja ohranja osnovno funkcijo mrežic na pipah – prihranek porabe vode ob normalnem pretoku. KINETIC reaktor je samočistilna naprava, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja, priporočamo pa njegovo zamenjavo najkasneje po enem letu uporabe.

Pipe z že vgrajenim kinetičnim reaktorjem.

Naročite svojega.

Veselimo se vsakega vašega klica ali pošte, ki bo privela do našega srečanja z vami!

Želim tudi, da me v prihodnje, do preklica, na zgoraj vpisan e-naslov obveščate o koristnih nasvetih, dnevih odprtih vrat in morebitnih novostih podjetja.

Kliknite za več informacij glede obdelave osebnih podatkov: upravljavec osebnih podatkov | katere podatke obdelujemo | pravna podlaga | nameni obdelave | obdobje hrambe podatkov | prostovoljnost posredovanja podatkov in posledice neposredovanja | kdo ima dostop do podatkov | moje pravice, vključno s pravico preklica soglasja in posledice preklica | postopek uveljavljanja pravic